У давнього міста на Тернопільщині з'явилося місто-побратим у Франції



Днями, угоду про партнерську співпрацю між муніципалітетом Пон-дю-Шато (Франція) та Теребовлянською міською територіальною громадою підписали Патрік Перрен та Олег Продан.

Як інформують "Тернополяни", мер французького міста Патрік Перрен ще до підписання угоди залучав громаду до допомоги Україні, надсилаючи гуманітарні вантажі та приймаючи біженців.

"Угода передбачає прагнення обох сторін зміцнити дружні відносини між Пон-дю-Шато та Теребовлянською міською радою з метою поглиблення дружньої співпраці між двома муніципалітетами та розвитку двосторонніх відносин на основі рівноправності та взаємної вигоди. Міста-побратими домовилися про співпрацю в галузях: економічного розвитку, сільського господарства, регіонального розвитку, науки та техніки, профілактичної охорони здоров’я, освіти, культури та мистецтва, туризму, молоді та спорту, соціальної сфери, екології та раціонального використання природних ресурсів", - відзначив Олег Продан, голова Теребовлянської ОТГ.

Для підписання угоди Теребовлянська делегація вирушила до міста Пон-дю-Шато у Франції, де і відбулося підписання документів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW