Стало відомо, якою буде погода на Великдень



«11-те квітня буде незвичним. Бо найхолоднішою (чи найпрохолоднішою) очікується погода в південній частині, якій традиційно належить бути найтеплішою. Там протягом дня лише +9+12 градусів, хіба в Криму та Приазов'ї до +14 градусів.

На решті території України вдень у вівторок +12 +16 градусів, хіба що в прикарпатських областях місцями ще затримається свіжіша погода, +9+12 градусів».

Про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує:

«Дощі пройдуть у південній частині, ввечері 11-го квітня підтягнуться до центральних областей. Трохи покапає на заході, але не суттєво. На решті території України - без опадів. На Великдень в Україні вночі очікується +5+9 градусів, свіженько, думайте, що одягнути красиве тепліше, вдень 16-го квітня передбачається +9+12 градусів. Дощі більш ймовірні тільки в західних областях. Тиждень лише розпочався, можливі уточнення».

Прогноз від Станіслава Щедріна:

11 квітня. До України надійде новий потужний циклон з Чорного моря. Тому спочатку у південних, східних та центральних областях очікується дощова та не дуже комфортна погода, на Одещині в вечері ймовірні сильні зливи.

Температура повітря по всій країні коливатиметься в межах від +9+12, на півдні до +12+14.надали 12 квітня, дощі подекуди з грозами поширяться й на решту території.

Читайте також: Магнітнібурі квітня : чого очікувати метеочутливим людям?



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW