На Волині концертує селами і збирає гроші для армії ансамбль із 93-річним артистом



На Волині ансамбль із 93-річним артистом концертує селами і збирає гроші для армії

На Волині ансамбль із 93-річним артистом концертує селами і збирає гроші для армії

Аматорський фольклорний ансамбль «Материнка» концертує селами Волині і збирає гроші для ЗСУ. Уже вдалось зібрати майже 85 тисяч гривень. Колектив на чолі з керівницею Валентиною Добровольською та її 93-річним батьком виступає зі стрілецькими та повстанськими піснями. Тим самим підтримують патріотичний дух та допомагають армії.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Валентина Добровольська - донька репресованих. Знана в Рожищі та за його межами фольклорна виконавиця. За своє життя жінка створила не один колектив, у репертуарі яких були стрілецькі та повстанські пісні. Робить це і зараз - у 71 рік.

Попередній фольклорний ансамбль «Писанка» проіснував 10 років. Свою любов до країни і патріотичну позицію учасники колективу навіть показали на Майдані у 2014 році. З часом ансамбль розпався і на його зміну пані Валентина створила новий аматорський ансамбль «Материнка».

Пані Валентина - донька «бандерівців», справжня патріотка. Тому після початку повномасштабного вторгення одразу вирішила допомагати ЗСУ. Починаючи з літа 2022 року, разом із колективом об'їздила з концертами близько 30 сіл Волинської області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW