В Одесі 18-річний юнак "замінував" торговельний центр, йому загрожує позбавлення волі



В Одесі поліцейські викрили містянина, який надав низку неправдивих повідомлень про підготовку вибуху у торговельному закладі. Правоохоронці затримали правопорушника та вилучили у нього мобільний телефон, з якого він телефонував у поліцію. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

На початку тижня близько одинадцятої години вечора зловмисник здійснив кілька телефонних дзвінків на спецлінію "102", неодноразово повідомляючи оператору про те, що в одному із торговельних центрів на проспекті Небесної Сотні закладено вибухівку.

На місце події негайно були скеровані фахівці. Обстеживши заклад, поліцейські не виявили вибухових пристроїв чи інших небезпечних речовин. Втім вже за годину встановили особу, яка надала неправдиву інформацію. Це був 18-річний житель Київського району міста.

Правоохоронці вилучили у юнака мобільний телефон, за допомогою якого він скоїв протиправні дії. Мотиви правопорушення встановлюватимуть у ході слідства.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські в рамках розпочатого кримінального провадження, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Правопорушник затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть в суді про обрання йому запобіжного заходу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW