Грубість та хамство – це не про них: 10 імен, які носять добрі, чуйні та інтелігентні люди



За ствердженням експертів, люди під впливом життєвих обставин набувають та розвивають ти чи інші якості. Проте певні риси закладаються вже з народження, коли дитині дають ім’я.

Виділяють десять імен, власники яких вважаються найбільш інтелігентними та добрими.

Микола

Чоловіки, що носять це ім’я, – ті, на кого можна покластися за будь-яких обставин. Їх допомога щира та безкорислива, вони насправді завжди залюбки допомагають іншим. Миколаї – товариські та добрі люди, які притягують себе оточуючих.

Тетяна

В перекладі це ім'я означає "упорядниця". Власниці цього імені виступають за мир у всьому світі, дуже чуйні та турботливі, готові поділитись останнім з нужденними. Серед Тетян багато волонтерок та ветеринарок.

Володимир

Володимири – активні та обдаровані люди, лідери, за якими прямують і яких хочуть наслідувати. Вони відкриті до людей, доброзичливі. Ці чоловіки дивляться на життя позитивно та поширюють своє світовідчуття на оточуючих.

Вікторія

Це ім’я в перекладі означає "перемога". Дівчата, яким з народження дали ім’я Вікторія, завжди домагаються своєї мети, але при цьому не дозволяють собі "йти по головах". Вони добрі та вірні друзі, ніколи не відмовлять у допомозі, навіть попри власні складнощі.

Матвій

Дане ім’я перекладається як "людина Бога". Матвії – гуманні, привітні, не схильні довго тримати на людей зла. Ці чоловіки намагаються допомогти всьому світу, при цьому часто забуваючи про себе.

Людмила

Переклад цього імені – "мила людям". Людмили вражають своєю вірністю, старанністю, вони зовсім не вміють брехати і шкодити іншим. Тому ці жінки легко обзаводяться хорошими друзями.

Роман

Люди, названі цим ім'ям, впевнені, що дорожче гірка істина, ніж солодка брехня. Тому вони завжди чесні і відкриті перед усіма, хоч і розуміють, що інколи правда ранить.

Катерина

Значення цього імені – "чиста, непорочна". Як правило, це дівчата особливої душевної організації, дуже чутливі та вразливі. Катерини цінують добре ставлення до себе та завжди відповідають взаємною добротою.

Павло

Це чоловіче ім'я пов'язують з ім'ям апостола Павла. І це відображається на характері його власників. Чоловіки на ім'я Павло в жодному разі не залишать нікого в біді і завжди готові врятувати навіть малознайомих людей.

Ольга

Ольга – дослівно "свята". Жінки з даним ім'ям наділені особливою позитивною ауру, яка відчувається оточуючими. Це високі натури, які мають почуття прекрасного, вони талановиті і багато в чому унікальні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW