На півночі Хмельниччини відкрили оновлену та розширену філію кінологічного центру поліції



Філія кінологічного центру в м. Нетішин обслуговує територію всього Шепетівського району

У Нетішині відкрили оновлену та розширену філію кінологічного центру поліції, передає 0382 за інформацією СК ГУНП області.

Два роки тому тут з’явились перші три службові собаки. За цей час вони показали дуже гарні результати роботи. Керівництво поліції побачило, що створення окремого кінологічного підрозділу на півночі області більш ніж виправдане, і було прийнято рішення його розширити. Відтак, побудували 10 сучасних вольєрів і наповнили центр професійними службовими собаками різних порід та різного профілю.

На півночі Хмельниччини відкрили оновлену та розширену філію кінологічного центру поліції, фото-1

"Останнім часом службова кінологія в поліції Хмельниччини набула особливого розвитку. В обласному центрі відкрився єдиний на всю Україну розплідник службових собак, який нині забезпечує діяльність поліцейських кінологічних служб по всій державі. А сьогодні тут, у Нетішині, ми презентуємо оновлену і покращену базу територіального кінологічного центру , який дозволить зробити роботу місцевих кінологів ще якіснішою", — звертаючись до присутніх, сказав начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук.

Філія кінологічного центру в м. Нетішин обслуговує територію всього Шепетівського району. За два роки роботи місцеві службові собаки разом зі своїми наставниками показали гарні результати роботи — допомогли в розкритті ряду тяжких і особливо тяжких злочинів, серед яких вбивство, розбої, грабежі, серії крадіжок.

Очільник філії Володимир Козицький разом зі спаніелем Ріком працювали на звільненій після окупації Київщині. Серед інших їхніх здобутків — виявлений схрон з боєприпасами військових рф.

Керівництво поліції побачило, що створення окремого кінологічного підрозділу на півночі області більш ніж виправдане, і було прийнято рішення його розширити. Побудували 10 сучасних вольєрів і наповнили центр професійними службовими собаками різних порід та різного профілю. Зокрема, тут є вівчарки, лабрадори, спанієлі і навіть один дратхаар. За профілем три із них — спеціальні, тобто навчені на пошук зброї, вибухівки та наркотиків, інші сім — слідові.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW