Купити будинок у Кривому Розі: яку нерухомість можна придбати вартістю до 200 000 грн, - ФОТО



У Кривому Розі купити будинок можна за кілька тисяч доларів. Власники та ріелтори пропонують  «бюджетні» варіанти у різних куточках нашого міста.

Пропонуємо нашим читачам ознайомитись з кількома варіантами нерухомості, яку продають менше, ніж за 200 тис.грн.

В Центрально-Міському районі продають будинок вартістю 62 562 грн. (1 700 $). Однокімнатний невеличкий будинок з пічним опаленням продають в районі Черногорки, в 20 хвилинах від Центрально-Міського ринку.

Загальна площа будинку - 28 м.кв., кімната - 12 м.кв, кухня - 6 м.кв. Туалет на вулиці. Є підсобні приміщення, маленькій шматок землі. Є лічильник на воду та електроенергію. Боргів нема.

В Тернівському районі продають будинок разом з земельною ділянкою вартістю 92 003 грн. (2 500 $).

Власники зазначають, що будинок потребує ремонту. Загальна площа складає - 45 кв м, житлова - 28 кв м, 2 житлові кімнати, зручності на вулиці. В будинку пічне опалення.

Розміщення земельної ділянки дуже зручне під ведення сільського господарства або під сонячні панелі.

В Інгулецькому районі продається гарненький будиночок у жилому стані на ПівдГЗК/НкГЗК вартістю 150 885 грн. (4 100 $). Будинок знаходиться на вулиці Йосипа Пачоського (колишня Аврори). Розташований наприкінці вулиці. Від будинку до прохідної ПівдГЗК і кінцевої зупинки трамваїв і маршруток 7 хвилин пішки. До зупинки Пошта, як і до школи та магазинів, 15 хвилин пішки. Тиха вулиця. Гарні сусіди.

Будинок загальною площею 43 кв.м. Вікна подвійні дерев'яні. Чистий і доглянутий. Меблі, що на фото, залишаються покупцям. Опалення пічне, газ не підключали, хоча труба прямо через двір іде. Водоколонка у дворі. В хату вода не заведена. Є дровник, місце під гараж із оглядовою ямою.

Землі 5,5 соток. Приватизована.

В Центрально-Міському районі продають будинок по вул.Заводська вартістю 165 605 грн. (4 500 $).

Будинок маленький, затишний, з трьома кімнатами, кухнею. Є вода, світло. Газ відсутній в будинку. Опалення пічне.

Землі 6 соток, є сад з фруктовими деревами.

Документи підготовлені до продажу!

В Довгинцівському районі продають будинок з трьома кімнатами та великою земельною ділянкою вартістю 176 645 грн. (4 800 $).

Від зупинки (шостий кілометр) 7 хвилин ходьби. На зупинці знаходиться продуктовий магазин. Від нього до самого будинку бітонна та асфальтна дорога.

Транспортна розв'язка: кожні 15 хвилин їздять маршрутки.

Планування: зал, спальня, передпокій, кухня. Площа 26 м2. Будинок збудований у 1970 році.

Велика, простора, рівна ділянка. Зручне розташування будинку на ділянці. Багато місця перед будинком та за ним. Можна зробити стоянку для авто, гараж, альтанку для відпочинку, дитячий майданчик. На території з будівель: приміщення для кухні, туалет, душ, підсобне приміщення. Є світло, газ, вода.

Стіни та стелі підготовлені до косметичного ремонту. Несучі конструкції цілі. Дах не тече. Вікна пластикові TROCAL. У будинку встановлені два автомати на проводку. Лічильники стоять на світ та газ. Будинок обігрівається за допомогою котла або печі.

Стан добрий. Підлога дерев'яна, міцна. Вікна пластикові

Хороші сусіди. Документи готові на продаж.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW