Вибухотехніки поліції Закарпаття продовжують розміновувати звільнені від окупанта українські території



Співробітники відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Закарпатські області працюють над тим, щоб життя мешканців звільнених з окупації територій, цього разу Херсонської області, було безпечним. Щодня вони розміновують чимало об’єктів й ділянок та знищують смертоносні снаряди ворога

Співробітники відділу вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції в Закарпатській області продовжують свої відрядження до звільнених з окупації українських територій.

Щодня вони обстежують гектари землі, вилучають та знищують десятки і сотні ворожих снарядів, щоб очистити українську землю від «смертельних подарунків», які за собою залишає ворог.

До того закарпатці спільно з правоохоронцями з інших областей розчищали від небезпечних предметів Київщину, у тому числі і Чорнобильську зону відчуження. Після цього, поліцейські працювали на Харківщині. Тепер, направили усі свої зусилля, щоб життя мирних українців на Херсонщині було безпечним.

Вибухотехніки розповідають, що в першу чергу працюють у місцях, які раніше використовувалися для відпочинку – парки, сквери. Адже саме ці зелені зони можуть нести найбільшу небезпеку для цивільних людей. Для російської армії абсолютно нормальним було заміновувати рекреаційні зони простих містян, які узагалі не мали відношення до військових об’єктів.

Поліцейські-вибухотехніки наголошують на тому, що робота з розмінування не проходить швидко, адже всі алгоритми мають бути виконані правильно з дотриманням потрібних заходів безпеки. Ворог створив багато пасток, тікаючи з української землі, а вибухотехніки зобов’язані зберегти спокій наших людей, тому не мають права на помилку.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW