Безпечна вода для мешканців Покровської громади: на території Першотравневого округу обладнано свердловину та встановлено осмос



В рамках реалізації меморандуму між Покровською міською радою та Благодійною організацією «Water Mission» на території Першотравневого округу Покровської міської територіальної громади було обладнано свердловину та встановлено осмос. 

На замовлення КП «Покровськводоканал», Покровська районна мікробіологічна лабораторія провела аналіз проб води зі свердловини та встановила, що за санітарно-мікробіологічними показниками вода відповідає вимогам та є питною. 

Тепер не лише мешканці Першотравневого округу мають доступ до питної води, а й мешканці найближчих сіл та частини міста Покровськ.

Безпечна вода для мешканців Покровської громади: на території Першотравневого округу обладнано свердловину та встановлено осмос, фото-1

Власними силами планується розвезення води маломобільним мешканцям старостату, Найближчим часом планується проведення благоустрою території, де була облаштована свердловина.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW