Затверджено план національного мультипредметного тесту на 2023 рік



Затверджено план національного мультипредметного тесту на 2023 рік, фото-1

Український центр оцінювання якості освіти повідомив, що Міністерство освіти і науки України затвердило календарний план національного мультипредметного тесту (НМТ) на 2023 рік.

Тестування проводитиметься у дві сесії: основна сесія відбудеться з 5 червня по 23 червня, а додаткова - з 11 липня по 24 липня. Реєстрація на основну сесію НМТ буде проводитися з 3 квітня по 3 травня 2023 року.

Учасникам, які зареєструвались до 7 травня, буде надано можливість внести зміни у своїх персональних кабінетах, вибрати інший предмет додаткового блоку або змінити місце проходження тестування.

У додатковий період (5-12 червня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися на основну сесію, або ті, кому було відмовлено у реєстрації.

Зареєстровані учасники зможуть завантажити запрошення на тестування не пізніше, ніж за 10 календарних днів до початку основної сесії, а учасники додаткової сесії - не пізніше, ніж за 3 дні до початку тестування.

Результати тестування за шкалою 100-200 балів будуть оприлюднені на персональних сторінках учасників до 28 червня для основної сесії та до 29 липня для додаткової сесії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW