Небесним воїном-ангелом став ще один захисник з Хмельниччини



Війтовецька громада знову схиляє голову у глибокій скорботі…

Під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України, 15 березня 2023 року, поблизу населеного пункту Водяне Донецької області, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу позицій загинув солдат військової частини А0536 Березюк Володимир, 3. червня 1975 р.н.

Війтовецька об’єднана територіальна громада:

У бою за нашу Батьківщину Володимир виявив стійкість та мужність і до останнього подиху був відданий військовій присязі на вірність українському народу.

Володимир народився у с. Писарівка, навчався у Хмельницькому ПТУ №7. Був чудовою людиною та прекрасним майстром, якого знали жителі усієї громади, а також за її межами, бо ж залишив по собі багато речей, зроблених його золотими руками.

З початку російсько-української війни з 2015 по 2016 рік був призваний та став на захист нашої рідної землі. З початку повномасштабного вторгнення у березні 2022 добровольцем, разом із товаришем, вирушив до військової частини, де раніше проходив службу, та став на оборону суверенітету та Незалежності України. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій душі Володимира Березюка!  



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW