На українсько-польському кордоні відбулося скупчення охочих повернутись в Україну: причини



Помітно зросла кількість пасажирського транспорту, що скупчився на західних кордонах України, включно з українсько-польським кордоном, в очікуванні в'їзду на територію України.

Відомості отримано від Західного регіонального управління Держприкордонслужби

На західних кордонах України, зокрема українсько-польському, відмічається збільшення кількості осіб, які прямують в Україну. Дана активізація руху пов'язана з тим, що багато наших співвітчизників прямують в Україну напередодні Великодніх свят.

Це місцями призводить до збільшення часу очікування на перетин кордону. Таким чином, в основних пунктах пропуску на кордоні з Польщею, таких як "Шегині" та "Краковець", відзначається накопичення пасажирського транспорту на в'їзд в Україну".

Співробітники прикордонної служби повідомляють, що було збільшено кількість персоналу, який займається оформленням мандрівників, і також зазначають про регулярну взаємодію із зарубіжними колегами, з метою оперативної реакції на зміни в ситуації.

Рекомендація Державної прикордонної служби також полягає у виборі менш завантажених пунктів пропуску під час в'їзду в Україну, як-от "Угринів", "Рава-Руська" та "Смільниця".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW