Ніколи не віддавайте ці речі задарма: можете накликати біду



У народі вірять, що деякі речі наділені особливою енергетикою, а тому їх не можна просто так віддавати іншим людям. Адже в такому випадку можна накликати нещастя. До речі, не тільки на себе, а й на людину, якій ви щось подарували чи передали.

Одяг та взуття

Оскільки ці речі завжди знаходяться близько до тіла людини, вони просякнуті її енергетикою. Якщо віддати їх комусь іншому, можна разом з ними подарувати й своє щастя та добробут.

Крім того, не варто приймати такі подарунки. Адже не дуже хороша ідея - отримати разом з ними ще й біль, нещастя та хвороби колишнього власника.

Прикраси

Коштовності та біжутерія також входять до списку предметів, які точно не можна передавати комусь іншому. Адже, як і в попередньому випадку, з ними можна віддати своє щастя.

Саме тому, якщо вам дарують прикраси із золота або срібла, переконайтесь, чи їх ніхто до цього не носив, аби не отримати порцію недолі від попереднього власника.

Годинники та рушники

Рушники та годинники, за народними повір'ями, є символами різноманітних суперечок, сварок та негараздів. Саме тому такі предмети намагались не дарувати та не передавати іншим людям.

Приймати їх теж не варто, якщо ви не хочете отримати в результаті проблеми зі здоров'ям.

Шкарпетки

У народі також вірять, що не можна дарувати іншій людині шкарпетки. Особливо, якщо мова йде про коханого або кохану. Адже такий презент може стати причиною дуже швидкої розлуки.

Віник

Звісно, сьогодні віник не дуже користується популярністю як подарунок. Однак раніше цей предмет вважали символом сімейного достатку та надзвичайного благополуччя. Якщо передати його комусь іншому, він здатен "вимести" з оселі усю позитивну енергетику.

Однак, якщо вам все ж віддали таку річ або подарували, наші пращури вірили, що найкращий спосіб позбутись негативного впливу - це помити або випрати предмет у сольовому розчині.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW