Дорогі продукти на поновлення наступу ворога на Слов’янськ. Життя у місті рік тому



Сайт 6262 продовжує публікувати новини, які виходили рік тому. Простежимо, що відбувалося у нашому місті у кінці березня 2022 року. 

25 березня Вадим Лях записав до містян звернення і зазначив, що мирне життя у Слов’янську продовжується завдяки Збройним Силам України.

«Я хочу, щоб так продовжувалось і надалі. Да, сьогодні ми чуємо канонаду, вибухи, бачимо, що відбувається в сусідніх містах – Харкові, Маріуполі, Ізюмі. Ми зустрічаємо велику кількість біженців. Звісно, це не може не позначитись на нашому повсякденному житті. Але, завдяки нашим захисникам, ми продовжуємо ходити в магазини, аптеки, спілкуватись один з одним. І це дуже добре», - зазначив керівник ВЦА.

28 березня 2022 року ми писали про те, що ворог здійснює перегрупування з метою подальшого поновлення наступу на Слов’янськ. Таку інформацію опублікував Генеральний штаб ЗСУ. На той час в районі міста Ізюм противник діяв силами окремих підрозділів зі складу 20-ї загальновійськової і 1-ї танкової армій та балтійського флоту. Головною ціллю ворога у той період було захоплення міста Ізюм. 

Щодо життя у місті, то слов’янців рік тому турбували ліхтарі, які світять у темний час доби. Після - було багато звернень щодо поставок продуктів, зняття готівки у банках. Одне з головних запитань - ціни на продукти, товари і паливо - говорив тоді голова Слов’янської ВА Вадим Лях.

Також 28 березня 2022 року, у всіх школах Слов'янської громади поновився освітній процес у дистанційній формі. 

Читайте також:

  • Унаслідок обстрілу Слов'янська постраждало 36 людей. Хроніка великої війни: 28 березня

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW