До України прибув Орландо Блум: відомий актор відвідав Ірпінь



Британський актор та посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум прибув із візитом до України, щоб підтримали українських дітей.

Про це зірка «Піратів Карибського моря» повідомив у себе в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Orlando Bloom (@orlandobloom)

Я прибув до України вперше з 2016 року. Відтоді як я був тут, я навіть не міг уявити, що війна може поширитись на всю країну. Але сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у дитячій точці «Спільно», яку підтримує ЮНІСЕФ — безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть гратися, навчатися та отримують психосоціальну підтримку, — зазначив він.

За його словами, таких центрів в Україні вже відкрили понад 180. Тут батьки можуть щодня на кілька годин залишати своїх дітей, щоб ті могли погратись, позайматись творчістю, відпочити та відчути себе в безпеці.

До України прибув Орландо Блум: відомий актор відвідав Ірпінь, фото-1

«Той, який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро, заради безпеки дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, можливість пограти в ігри та просто побути дітьми. Тут також є багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», — наголосив Блум.

Крім того актор відвідав Ірпінь на Київщині.

До України прибув Орландо Блум: відомий актор відвідав Ірпінь, фото-2

За даними ЮНІСЕФ, близько 3,3 мільйона дітей в Україні потребують допомоги, а 1,5 мільйона з них травмовані війною.

Раніше ми розповідали, що 17 лютого один з акторів відомого на весь світ серіалу "Гра престолів" Джек Глісон під час свого першого візиту до України, відвідав книгарню "Сяйво книги".

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW