За минулу добу рятувальники ліквідували 6 пожеж на Миколаївщині: 4 з них стались у приватному секторі



Вогнеборці Миколаївщини 25 березня шість разів залучались до гасіння пожеж на території нашого краю.

Як повідомляє пресслужба надзвичайників Миколаївщини, чотири пожежі сталися в приватному секторі та дві в екосистемах.

О 06:54 до Служби порятунку сповістили про займання дачного будинку та гаража на території дачної ділянки садово-виноградного товариства “Цукровик”, що в смт Первомайське Миколаївського району. До місця виклику направлено черговий караул 16 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та вогнеборців місцевої пожежної охорони Первомайське.

Спільними зусиллями пожежу ліквідовано вже за годину на площі 50 кв. м. Причина виникнення встановлюється. Постраждалих та травмованих немає.

Ще один вогневий випадок зафіксовано в с. Дорошівка Вознесенського району. Тут по вул. Пятихатній на території приватного домоволодіння загорівся сінник. Рятувальникам повідомлення надійшло о 17:44. Вогнеборці 12 ДПРЧ ліквідували пожежу о 18:55 на площі 40 кв. м.

Також горіли два житлові будинки.

Горіння перекриття помешкання площею 10 кв. м загасили рятувальники 19 ДПРЧ о 19:40. Подія трапилась о 18:46 по вул. Гарнізонній мкр Велика Корениха м. Миколаєва. Оперативними діями чергового караулу вдалось врятувати від знищення житло та гараж. Причиною займання слугувало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Ще один будинок горів по вул. Свірепкіна с.Дорошівка Вознесенського району. Горіння площею 4 кв. м вогнеборці 12 ДПРЧ ліквідували за пів години, не допустивши поширення полум’я на весь будинок.

Окрім цього в області горіли очерет та суха трава на відкриті території на загальній площі 5 га. Пожежі виникли у Баштанському (с. Миколо-Гулак Казанківська ТГ) та Вознесенському (смт Олександрівка Олександрівської ТГ) районах області. На місцях працювали вогнеборці 17, 12 ДПРЧ та МПО Олександрівка.

Нагадаємо, у Миколаєві рятувальники допомогли робітнику, у якого затиснуло руку на автоманіпуляторі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW