Що буде, якщо пити воду з лимоном кожного дня: результати експерименту



Найпростіший шлях до здорової гідратації — склянка чистої води. А якщо до неї додати шматочок лимону, то можна отримати неаби-яку користь.

Про це повідомляє сайт 056.

Додавання 30 мл лимонного соку у воду становить понад 10% вашої добової потреби у вітаміні С. Також лимон містить вітаміни групи В, калій і фолієву кислоту, що можуть сприяти зменшенню запалення, стабілізують артеріальний тиск, відновлюють функції м’язів, усувають пошкодження клітин, зміцнюють імунітет, а також сприяють зниженню ваги.

Щоб переконатись у користі води з лимоном, редакторка одного з американських видань про здоровий спосіб життя та харчування Джордан Паверс Віллард здійснила експеримент. Протягом місяця вона випивала від 8 до 12 склянок води з лимоном на день. У кожну склянку води вона вичавлювала принаймні 30 мл лимонного соку, а потім кидала ще 1/4 лимона з м’якоттю та цедрою.

Згодом жінка помітила такі зміни:

1. Стан волосся, нігтів і шкіри покращився

"Хоча дослідження показали, що вітамін С може підтримувати здорове вироблення колагену, який впливає на якість шкіри, нігтів і волосся, я не очікувала, що додавання лимонного соку може так вплинути на здоров'я", — написала Паверс.

Також вона звернула особливу увагу на швидкість, з якою її волосся росло та зміцнювалося.

2. Артеріальний тиск стабілізувався.

Її зазвичай високий кров'яний тиск стабілізувався. Його показання не перевищували 122/83 мм рт.ст. впродовж місяця.

3. Менше м’язових спазмів і швидке відновлення

Принаймні раз на кілька тижнів Джордан прокидалася посеред ночі від судом. Однак під час експерименту нападів не було жодного разу. Також вона повідомила, що практично не відчула симптомів ПМС.

Можливо, завдяки загальному зволоженню організму тканини та судини стали більш міцними та гнучкими.

4. Більше енергії

"Вода з лимоном практично замінила мені каву та зелений чай, завдяки яким я прокидалася вранці. Також я помітила, що мені вже не хочеться спати після обіду", — розповіла редакторка.

При цьому, зазначимо, що варто утриматися експериментів без консультації з лікарем. Не треба захоплюватися лимонами людям з високою кислотністю, виразкою шлунку чи проблем з підшлунковою залозою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW