Відмовився повертатися додому: На Одещині поліцейські розшукали підлітка, - ФОТО



Протиправні дії щодо підлітка не вчинялися. Додому повертатися він відмовився. За рішенням служби у справах дітей Подільської міської ради, хлопця тимчасово помістили до міської лікарні.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області

Після отримання заяви про зникнення юнака, поліцейські Подільського райуправління поліції одразу розпочали його пошуки, опитали родичів, друзів, сусідів та односельців, перевірили місця відпочинку місцевої молоді, покинуті будинки тощо. Вранці наступного дня юного мандрівника поліцейські відшукали у сусідньому селі, де він попросився на ночівлю до незнайомих йому людей.

Правоохоронцям свій вчинок підліток пояснив сваркою з молодшою сестрою і відмовився повертатися додому. 

Відмовився повертатися додому: На Одещині поліцейські розшукали підлітка, - ФОТО, фото-1

«До вирішення конфліктної ситуації долучилися співробітники місцевої служби у справах дітей. Хлопця тимчасово помістили до лікувального закладу. Його подальшу долю вирішать органи опіки і піклування, які негайно проінформували про зазначений випадок. Відносно опікуна неповнолітнього поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП»,- повідомила начальник сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW