П’яні вечірки зі зґвалтуванням: поліція Київщини оголосила про підозру третьому фігуранту



Правоохоронці повідомили про підозру третьому співучаснику "п’яних вечірок" у Києві, під час яких хлопці вживали алкоголь, принижували дівчат, а потім завантажували докази своїх розваг в Інтернет.

Про це повідомив головний поліцейський Київщини Андрій Нєбитов.

Він зазначив, що 21-річний блогер був співучасником сексуального насильства та здійснення відеофіксації злочинних дій.

Працівники слідчого управління поліції Київщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури фігуранту повідомили про підозру [ч. 3 ст. 153 КК України]. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі, - написав Нєбитов.

Нагадаємо, що група хлопців, по 20 років, приїхала до Києва з Івано-Франківська. Дівчат на цих вечірках накачували алкоголем та, судячи зі Stories молодиків, сильним транквілізатором Ксанаксом. 

Після цього непритомних дівчат знімали на відео, домагалися та кривдили. І все це викладали в Instagram. Хлопці використовували той факт, що дівчата абсолютно нічого не могли вдіяти та були безпомічні. На відео видно, як хлопці лізли до статевих органів жертв та торкалися їх.

Читайте також: Ґвалтували, катували та погрожували вбивством дітям: на Київщині затримали жінку та її співмешканця, - ФОТО

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW