За матеріалами СБУ на Вінниччині засуджено шанувальницю «руського міра»



Служба безпеки зібрала обґрунтовані докази вини ще однієї ворожої пропагандистки, яка підтримувала та вихваляла злочинні дії російських окупантів.

Про це повідомляє пресслужба СБУ Вінницької області.

Сімейний лікар однієї з амбулаторій Вінницької тергромади після початку повномасштабного вторгнення виявила вірність ворожій пропаганді щодо агресії російської федерації проти України.

На своїй сторінці у забороненій соціальній мережі вона поширювала антиукраїнські публікації та звеличувала воєнні злочини російських загарбників.

Слідчі спецслужби задокументували проведення розвідувально-підривної діяльності на шкоду державній безпеці України з боку фігурантки кримінального провадження.

За матеріалами Служби безпеки, суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 436-2 (поширення матеріалів, у яких міститься глорифікація осіб, які здійснювали збройну агресію Російської Федерації проти України) Кримінального кодексу України та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Розслідування проводили співробітники СБ України у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW