Купити землі росії і зробити донат - зʼявилась нова платформа для підтримки України



Запрацювала нова платформа для підтримки України, де можна купити російське місто і зробити таким чином донат.

RussiaGoodBuy - нова платформа для підтримки України. Її ініціатори - Данило Білий й альтернативне українське медіа WAW Ukraine.

"На цьому сайті ви можете придбати землі росії і тим самим спрямувати свої кошти на допомогу Україні у боротьбі з російським окупантом. Оберіть місце на мапі, або скористайтесь пошуком для того, щоб його придбати. Згодом зможете його продати. Після покупки міста, змініть його назву, події в ньому і не забудьте поділитися своїм сертифікатом на право власності. Невдовзі з’явиться ще більше можливостей. Не бажаєте мати російські землі, але бажаєте зробити донат? Скористуйтесь кнопкою Donation і оберіть будь-яку суму. Розкажіть про цей сайт своїм знайомим, якщо наша ініціатива вам до вподоби", - йдеться у вітання під час першого візиту на сайт.

В описі проєкту зазначається, що russiaGoodBuy - це сайт з продажу територій росії.

"Наскільки це реально? Реальніше ніж їхні референдуми на окупованих територіях. Кожна ваша покупка це донат, який реально піде на потреби країни. Самі вирішуйте, що робити із містом, яке ви придбали. Але майте на увазі, можливості обмежені, як і життя на росії"

Кожне місто має свою ціну - їх перелік вказаний у верхній частині онлайн-мапи. Там можна обрати російське місто й отримати іменний сертифікат, який підтверджує право "розпоряджатися власністю". Куплене місто можна перейменувати, там можна, наприклад, заборонити бити жінок.

Користувачі також можуть обирати, куди спрямувати кошти за купівлю міст.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW