У Вінниці затримали 37-річного чоловіка, який продавав наркотики



Задокументували протиправну діяльність жителя Вінниці слідчі та оперативники Вінницького районного управління поліції спільно з колегами з Управління карного розшуку. У зловмисника вилучили марихуану, яку він планував продати, та обмежені в обігу нарковмісні лікарські препарати.

За словами заступника начальника Вінницького районного управління поліції Сергія Химича, поліцейські затримали правопорушника одразу після вчинення ним злочину. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРДу.

У чоловіка слідчі вилучили кошти, отримані злочинним шляхом. В його автомобілі знайшли таблетки метадону, а за місцем проживання канабіс, збутом якого він і займався, - інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

У Вінниці затримали 37-річного чоловіка, який продавав наркотики, фото-1

Триває розслідування

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Затриманому повідомлено про підозру та згодом йому оберуть запобіжний захід.

У Вінниці затримали 37-річного чоловіка, який продавав наркотики, фото-2

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років із конфіскацією майна.

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW