У деокупованих населених пунктах Миколаївщини ексгумували ще три тіла загиблих від рашиських обстрілів,- ФОТО



У деокупованих населених пунктах Миколаївської області ексгуманували тіла ще трьох  постраждалих від рашиських обстрілів.

Як повідомив начальник поліції у Миколаївскій області Сергій Шайхет, ризикуючи власними життями, через постійні обстріли, місцеві мешканці поховали загиблих у саморобних домовинах на місцевих кладовищах. Слідчі ексгумували та оглянули тіла, які направили для проведення судово-медичної експертизи.

Так у Снігурівці 61-річна жінка поралася на подвір’ї власного помешкання, коли почався обстріл окупантів. Снігурівчанка отримала численні травми, від яких загинула.

У селі Павлівка Снігурівської громади 63-річний чоловік під час ворожого обстрілу намагався заховатися у підвалі сусіднього будинку, однак, на жаль, до укриття не встиг добігти. 

Також у селі Білозірка Миколаївського району виявили тіло 50-річного чоловіка, який також загинув через ворожі обстріли.

У поліції зазначають, що кожен злочин окупантів продовжують ретельно фіксувати та документувати. Жоден із них не залишиться непокараним.

Нагадаємо, раніше на Миколаївщині в селі Мирному ексгуманували ще одне тіло мирного жителя, який загинув від ворожого обстрілу села ще навесні минулого року. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW