На Тернопільщині 12-річний хлопчик посеред ночі втік від прийомної родини



На Тернопіллі 12-річний хлопчик втік серед ночі через вікно з будинку сімейного типу, що в селі Вишгородок, де жив з прийомною родиною, і подався невідомо куди.

Як інформують "Тернополяни", за ніч хлопчик встиг подолати з села, де мешкав, до міста Ланівці 15 кілометрів. Його до місцевої заправки підвіз небайдужий водій, який побачив дитину без дорослих.

«Повідомлення на лінію 102 надійшло від оператора АЗС, що в Ланівцях, про те, що на територію автозаправки водій, анкетні дані якого невідомі, підвіз неповнолітнього хлопчика. На місце події негайно виїхали поліцейські місцевого відділення поліції», - інформують поліцейські.

Невдовзі особу неповнолітнього та прийомну родину, в якій хлопчик проживає з 2020 року, було встановлено. Причину такої поведінки поліцейські з’ясовують.

Правоохоронці хотіли переконатися в тому, що з дитиною все гаразд, тож доправили його до медичного закладу. Лікарі підтвердили, що підліток не зазнав тілесних ушкоджень і з ним усе гаразд. З батьками проведено профілактичну бесіду. Проводиться перевірка.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW