В одному з обласних центрів зачинили "Пункти незламності"



Наприкінці осені через масовані ракетні удари росіян по енергетичній інфраструктурі в містах України розгорнули "Пункти незламності". Проте зараз деякі з них призупиняють свою роботу, зокрема місті Чернігів.

Про це повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій міської ради Григорій Годун, під час наради у міськраді 7 березня.

"Пункти незламності" тимчасово зачинили в місті та перевели їх у режим готовності, оскільки зараз вони не затребувані серед громадян.

"Якщо не буде світла і тепла понад 24 години, тоді Пункти незламності продовжать працювати. Я особисто проїхав по Пунктах незламності на Масанах і на Шерстянці і о 21-й годині там перебували пара дітей, які заряджали свої ґаджети. Я думаю це рішення – правильне", - сказав він.

Зазначимо, що доки в одних обласних центрах пункти незламності зачиняються, в інших - з'являються нові. Так, сьогодні в Дніпрі у сквері Прибережний відкрили “Юрту незламності”, яка символізує підтримку народом Казахстану незалежної України.

В одному з обласних центрів зачинили "Пункти незламності", фото-1

Це – спільний проект глави міжпарламентської групи дружби “Україна – Казахстан” Сергія Нагорняка, представників казахської бізнес-спільноти та казахської діаспори в Україні.

Юрта обладнана генератором та інтернетом. Також це культурний простір, де бажаючі можуть ознайомитись із багатою культурою Казахстану, відвідати майстер-класи та різноманітні заходи. Юрта буде працювати з 09:00 до 19:30. Такі пункти вже відкрито у містах Буча, Києв, Львов, Харків. Усього у країні з’явиться шість “Юрт незламності”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW