Окупанти з “Торнадо” обстріляли Костянтинівку: поранено двоє людей, пошкоджено школу та багатоповерхівки, - ФОТО



Вчора ввечері, 6 березня, росіяни обстріляли з Торнадо Костянтинівку — поранили 2 людей, пошкодили школу, 4 багатоповерхівки, приватний будинок, численні гаражі та автівки.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Окупанти з “Торнадо” обстріляли Костянтинівку: поранено двоє людей, пошкоджено школу та багатоповерхівки, - ФОТО, фото-1

На Донецькому напрямку інтенсивний вогонь ворог вів в Очеретинській громаді: пошкоджено щонайменше 5 будинків у Нетайловому та Тоненькому, зранку відбулись авіаракетні удари по Ласточкиному та Орлівці і артобстріли по Красногорівці та Кам'янці.

Окупанти з “Торнадо” обстріляли Костянтинівку: поранено двоє людей, пошкоджено школу та багатоповерхівки, - ФОТО, фото-2

Вночі росіяни обстріляли з артилерії Карлівку Новогродівської ТГ, пошкодили інфраструктурний об'єкт. В Авдіївці вночі тривали хаотичні обстріли, а на ранок відбулися 2 масовані артобстріли та авіаракетний удар — влучання у житлові квартали. У Мар'їнській ТГ під вогонь потрапили Мар'їнка, Красногорівка, Побєда і Костянтинівка.

Окупанти з “Торнадо” обстріляли Костянтинівку: поранено двоє людей, пошкоджено школу та багатоповерхівки, - ФОТО, фото-3

На Горлівському напрямку 3 людини поранено і 3 будинки пошкоджено в Торецькій громаді. У Соледарській громаді зруйновано будинок у Міньківці, під обстрілами Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Никифорівка, Федорівка, Васюківка і Роздолівка. Гучно було у Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 5 будинків у Переїзному Званівської громади, зафіксовано 8 обстрілів Торського і Зарічного Лиманської громади.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 7.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW