"Поки так": дружина співака з Тернопільщиини Віктора Павліка різко відповіла на закиди, що чоловік не може її забезпечити



Дружина співака Віктора Павліка, який родом з Теребовлі – блогерка Катерина Реп'яхова розлютилася через коментарі хейтерів.

Зокрема, час від часу Катя натикається у соцмережах на коментарі, що їй доводиться працювати, адже нібито чоловік не може її та сина забезпечити. В Instagram-stories блогерка відповіла на такі закиди та розставила всі крапки над "і".

За словами Катерини, Павлік заробляє в рази більше, аніж вона. Співак повністю забезпечує її та сина, а також допомагає дітям від попередніх шлюбів. Окрім цього, виконавець донатить на ЗСУ.

"Він заробляє більше мене навіть не в два рази. І забезпечує сім'ю повністю. І дітям своїм допомагає, і ЗСУ, і простим людям, які йому пишуть в приватні повідомлення. Звісно, моя ціль заробляти не менше за нього, але поки так", - пояснила Катерина.Блогерка додала, що Віктор Павлік навіть може вирішити такі питання, які за гроші не вирішити. А хейтерам Реп'яхова порадила слідкувати за своїм носом.

"Поки так": дружина співака з Тернопільщиини Віктора Павліка різко відповіла на закиди, що чоловік не може її забезпечити (ФОТО), фото-1

"Найголовніше, що мого чоловіка поважають всюди! Є питання в житті, які навіть за гроші не вирішити, а мій чоловік їх вирішить! Перепрошую за це хизування, але дістали ті хейтери. І звідки всюди повилазили", - додала Катя.

"Поки так": дружина співака з Тернопільщиини Віктора Павліка різко відповіла на закиди, що чоловік не може її забезпечити (ФОТО), фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW