У Миколаєві вже за декілька тижнів відновить свою роботу "Казка": проте атракціони поки не працюватимуть



У Миколаєві планують відкрити дитяче містечко "Казка".

Як повідомив начальник міського управління культури Юрій Любаров в ефірі ТРК "МАРТ", відновити свою роботу "Казка" може вже за декілька тижнів.

Проте, за словами Любарова, відкриють об’єкт поки що в якості паркової зони для відпочинку, без роботи атракціонів.

- Коли підприємець виграв конкурс, з ним було заключено договір. Окрім того, що він зобов’язувався сплачувати відповідну суму до бюджету міста, у нього були додаткові обов’язки. До прикладу, охорона дитячого містечка, яка коштувала орієнтовно до 1 мільйон гривень на рік, обслуговування зелених насаджень, електро- водопостачання тощо. У минулому році суд визнав договір оренди недійсним. Тому сьогодні, коли відкриватимемо "Казку", маємо розуміти, що треба десь знайти кошти на всі ці потреби. Наразі просимо додаткові кошти з міського бюджету на дитяче містечко. Очевидно, що місто від розірвання договору з орендарем не виграло,- підкреслив Любаров. 

Нагадаємо, що апеляційний суд підтвердив законність вимог прокурора та залишив в силі рішення господарського суду Миколаївщини щодо визнання недійсним договору провадження підприємницької діяльності на території дитячого містечка "Казка" у  Миколаєві.

Нагадаємо, що 2021 року було проведено конкурс серед підприємців, які хочуть встановити свої атракціони для дітей на території містечка. Казку розділили на 12 зон і створили 12 лотів.

Переможцем став власник фірми "Атракціон-Інвест" Олександр Скрипін.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW