Замаскували під стриптиз-клуб та надання послуг масажу: подробиці викриття борделю у Харкові, - ВІДЕО



У Харкові поліція викрила групу жінок-сутенерів.

2 березня поліцейські припинили діяльність місця розпусти. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Раніше ми писали, що у Харкові чотири подруги організували бордель і втягували молодих дівчат у проституцію.

Свою злочинну діяльність жінки замаскували під стриптиз-клуб та надання послуг масажу. У місці розпусти перебувало 7 людей, втягнених в заняття проституцію.

У рамках кримінального провадження правоохоронці провели низку обшуків безпосередньо у місці надання сексуальних послуг, за місцями мешкання організаторів, в їх автомобілях. Під час слідчих дій вилучили 12 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, банківські картки, носії інформації, грошові кошти у сумі понад 100 тисяч гривень, 11 500 доларів, 3 500 євро, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочину діяльність.

Чотирьом зловмисницям повідомили про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW