На Сарненщині поліцейські оперативно розшукали і врятували чоловіка



55-річний житель села Миляч близько 17 години вчора поїхав на підводі в поле. Утім, за деякий час додому повернувся лише кінь. Рідні занепокоїлись, до того ж вирувала негода.

Про це повідомили на сторінці поліції області.

«Незабаром чоловік зателефонував додому та розповів, що дорогою тварина сполохалась:  віз розтрощився, а він випав із нього у канаву. Зумів із неї вибратися, але от зорієнтуватись на місцевості - ні. Рідні пішли його розшукувати самотужки.

Орієнтовно за дві години, коли зв’язку із батьком уже не було та встановити його місцезнаходження не вдалося  — син звернувся по допомогу до правоохоронців».

На спецлінію 102 дзвінок надійшов о 21:30. Поліцейський офіцер Миляцької тергромади разом із слідчо-оперативною групою та місцевими жителями, озброївшись ліхтарями, розпочали пошукову операцію. Ситуацію ускладнював сильний вітер та сніг — чоловіка потрібно було знайти якомога швидше.

Невдовзі під час прочісування місцевості неподалік лісу побачили розтрощеного воза, а поряд -і погонича. Той, скутий холодом, уже не міг рухатися.

На чоловіка накинули сухий верхній одяг, допомогли дістатися до авто та привезли додому. Медики діагностували загальне переохолодження та надали необхідну допомогу. Нині його життю нічого не загрожує.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW