Поліцейські вилучили пакунки з наркотиками у жителя Малина



Підозрілого чоловіка, який перебував у лісовому масиві поблизу міста, помітили патрульні сектору реагування місцевого відділення поліції.

Відтак правоохоронці зупинили його для перевірки документів.

Надалі з’ясувалось, 30-річний житель м. Малина мав при собі півдесятка пакунків з рослинною масою та ще кілька поліетиленових пакетів з білим порошком. Він одразу ж визнав це, відповідаючи на питання поліцейських та заявив, що все призначено для його особистого споживання.

Відтак на місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Виявлене правоохоронці вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Поліцейські перевіряють, з якою метою чоловік носив при собі такий «набір».

Відповідно до чинного законодавства за незаконне поводження з наркотиками без мети збуту може загрожувати покарання від кількатисячного штрафу аж до обмеження волі на строк до 5 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW