Керівництво ЗАлК готує план дій, щоб повернути підприємство до життя – голова Фонду держмайна



Сьогодні, 3 березня, в Запоріжжі з робочим візитом перебував голова Фонду державного майна України Рустем Умєров. Він відвідав Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат та Запорізький титано-магнієвий комбінат.

Про це Рустем Умєров повідомив в соцмережах.

Під час візиту на ЗАлК голова Фонду держмайна зустрівся з керівниками виробничих підрозділів, з якими обговорив поточний стан підприємства, проблемні питання та шляхи вирішення.

- Раніше ЗАлК був флагманом алюмінієвої промисловості та єдиним виробником первинного алюмінію. Зараз — зруйноване, все цінне обладнання вивезене. Керівництво підприємства, яке призначили після повернення комбінату в державну власність, готує план дій, щоб повернути ЗАлК до життя, - підсумував результати візиту Умєров.

На зустрічі з керівництвом титано-магнієвого заводу голова Фонду держмайна домовився створити план розвитку підприємства.

- ЗТМК – єдиний у Європі виробник губчастого титану. Без інвестицій розвивати та модернізувати комбінат буде складно. Сподіваюсь, що разом з командою в найближчі тижні зможемо повідомити про позитивні новини, - повідомив Умєров.

Як раніше писав 061, запорізькі підприємства ЗАлК", "ЗТМК" і "Кремнійполімер" планують приватизувати.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW