Зниклу безвісти на Одещині дівчинку розшукали на залізничному вокзалі



Зниклу безвісти 14-річну подільчанку поліцейські розшукали на залізничному вокзалі. Як виявилось, вона хотіла їхати на Івано-Франківщину.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Про зникнення дитини в поліцію повідомив її дядько. За словами чоловіка, племінниця пішла з дому після побутового конфлікту з дідусем і бабусею, які є її опікунами.

Пошуки дівчини ювенальні поліцейські розпочали з опитувань її шкільних друзів, перегляду сторінок у соціальних мережах та патрулювання місць відпочинку молоді. Орієнтування з прикметами зниклої школярки були розіслані в усі територіальні підрозділи поліції Одеської області. Крім того, поліцейські встановили, що мати дівчинки, яка позбавлена щодо неї батьківських прав, зараз мешкає в Івано-Франківській області, тому не виключали варіант, що дитина поїде до неї.

"Юну мандрівницю ми разом з колегами виявили на залізничному вокзалі міста Подільськ, коли вона мала здійснювати посадку на потяг. Проте вона категорично відмовилася повертатися додому, мотивуючи це непорозумінням з опікунами. До вирішення конфлікту долучилася місцева служба у справах дітей. Дівчину тимчасово помістили до лікувального закладу, її подальшу долю вирішать органи опіки і піклування, яких негайно поінформували про зазначений випадок. Відносно опікуна дитини поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП", - повідомила начальник сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Протиправні дії відносно юначки не вчинялися. Додому вона повертатися не схотіла. Дівчину тимчасово помістили до лікувального закладу, її подальшу долю вирішать органи опіки і піклування.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW