«Без Обмежень» у Полтаві разом із повним залом заспівали «Зорі запалали»



2-го березня у центрі культури та дозвілля у Полтаві виступає із концертом відомий український рок-гурт «Без Обмежень». Музиканти проводять Україною благодійний тур під назвою «Вільні люди», під час якого збирають кошти на потреби Збройних Сил України.

«Без Обмежень» у Полтаві разом із повним залом заспівали «Зорі запалали» (ВІДЕО), фото-1

У центрі культури та дозвілля на концерт збирається повна зала глядачів. Вони охоче підспівують виконавцям. Особливо атмосферно це виходить під композицію «Зорі запалали».

У перервах між піснями лідер гурту Сергій Танчинець говорить про важливість допомоги армії та підтримки культурного фронту.

-Коли в українців радість, що вони роблять? Танцюють і співають! Коли в українців біда, то що роблять? Б’ють ворога, а потім танцюють і співають! І увесь час не забувають, що вони «Вільні люди»! – нагадує вокаліст і зал погоджується із ним оплесками.

Музиканти виконують композицію «Вільні люди». Потім «Без Обмежень» грають багато відомих романтичних композицій «Тону», «Весь світ», «Листопад». Але і не забувають нагадувати, що вони все ж таки рокери. І перед композицію «Хто я» влаштовують справжнє рок-інтро. Як це було, зняли для вас кореспонденти 0532.ua.

Нагадаємо, раніше у Полтаві сотні глядачів заспівали улюблені пісні разом із гуртом «Скрябін».

Щоб знаходити теплі емоції навіть у складні часи, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW