Сім'ям загиблих прикордонників з Вінниччини вручили державні нагороди



Родини чотирьох військовослужбовців Могилів-Подільського прикордонного загону, які загинули під час виконання бойових завдань з відсічі та стримування збройної агресії проти України, отримали державні нагороди.

Відповідно до Указу Президента України орденом "За мужність" III ступеня (посмертно) нагороджені - старший сержант Сорока Юрій, сержант Чайковський Ярослав, сержант Стахов Павло, молодший сержант Григорець Владислав. 

Усі четверо - справжні патріоти рідної землі, відважні українські воїни. Кожен з них вчинив подвиг - мужньо захищаючи свою землю від російських окупантів віддали найдорожче - життя, - інформують на сторінці Могилів-Подільського прикордонного загону.

Сім'ям загиблих прикордонників з Вінниччини вручили державні нагороди, фото-1

Кожного дня захисники та захисниці наближають нашу спільну перемогу. Але вона дається надважкою ціною - ціною людських життів. Герої не вмирають! Ми їх будемо пам’ятати вічно за мужність, відвагу, подвиги, проявлені в боротьбі за мир у рідній Україні.

Щирі співчуття рідним і близьким наших захисників, низький уклін, безмежна вдячність та шана. Вічна та світла пам’ять полеглим прикордонникам. Вони навіки залишаться в наших серцях та в наших рядах, - зазначають у Могилів-Подільському прикордонному загоні.

Сім'ям загиблих прикордонників з Вінниччини вручили державні нагороди, фото-2

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW