Чернівецький народний ансамбль танцю представив Україну на міжнародному фестивалі в Італії



Чернівецький народний ансамбль танцю "Неогалактика" достойно представив Україну на фестивалі в Італії.

Народний ансамбль танцю "Неогалактика" Центру дитячої та юнацької творчості Чернівців успішно та гідно представив нашу країну на ювілейному, 65-му, міжнародному фольклорному фестивалі в Італії. Він проходив 17-21 лютого, - повідомило міське управління освіти.

Фестиваль проводився в рамках карнавалу "Кастровілларі", який щороку організовує місцева влада в однойменному містечку на півдні Італії.

Міжнародний фольклорний фестиваль у поєднанні з традиційним карнавалом Кастровілларі – яскраве та барвисте свято, участь в якому беруть фольклорні колективи з усього світу. Мета - збереження національної спадщини та представлення своєї неповторної культури.

Чернівецький колектив щовечора представляв гостям фестивалю концертну програму, що складалася з українських хореографічних композицій "Буковинський святковий", "Карпатський вітальний", "Аркан", закарпатський танець "Раківчанка", "Розпрягайте, хлопці, коней", "Гопак".

"Найприємніше та найзворушливіше було чути вигуки «Слава Україні!» від гостей фестивалю під час виступів та карнавальної ходи", - йдеться у публікації.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW