Війна забрала життя прикарпатців Михайла Кравчука та Андрія Паньківа



Прикарпаття втратило ще двох своїх синів. На війні за волю України загинув Михайло Кравчук із Богрівки, тяжка недуга обірвала життя калушанина Андрія Паньківа.

“Виконуючи бойове завдання на сході країни та захищаючи рідну державу від російських окупантів, своє життя віддав житель села Богрівка Солотвинської громади Кравчук Михайло Володимирович 1992 року народження”, – повідомили у Солотвинській селищній раді.

Михайло Кравчук офіційно вважався зниклим безвісти з 7 січня 2023 року. Рідні та близькі до останнього вірили в те, що він живий, але підтвердилася страшна звістка. Герой захищав Україну у складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Загинув поблизу населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області.

Війна забрала життя прикарпатців Михайла Кравчука та Андрія Паньківа, фото-1

В скорботі й Калуська громада.

Паньків Андрій Васильович, калушанин, 1974 року народження. Кадровий офіцер прикордонних військ. На захист України Андрій став давно – служіння народу було його покликанням, повідомляють у Калуській міській раді. Пройшов шлях від курсанта до полковника. З 2014 року Андрій Паньків завжди був у найгарячіших точках війни з окупантом.

Війна забрала життя прикарпатців Михайла Кравчука та Андрія Паньківа, фото-2

Днями життя захисника обірвалося – фатальною стала важка недуга.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW