Україна сама визначить, у якому форматі ставити крапку у війні з росією - Зеленський



Росіяни мають припинити бомбардування українських міст і сіл та вбивства наших цивільних, і тоді Україна скаже, у якому форматі буде дипломатично ставитися крапка у цій війні.

Про це під час пресконференції для ЗМІ заявив Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на питання, чи може Україна перемогти на полі бою і чи думаєте він, що врешті-решт доведеться сісти за стіл перемовин з росією, можливо, навіть піти на якийсь компроміс і говорити з президентом рф володимиром путіним, передає кореспондент Укрінформу.

За його словами, росіяни мають поважати наше право жити на рідній землі і вони мають вийти з території України.

«Припиніть нас бомбити, припиніть вбивати цивільне населення, припиніть вбивати всю нашу інфраструктуру, енергетику, питну воду. Припиніть бомбування міст, сіл, вбивати просто тварин - собак, котів, припиніть палити ліси. Ось все це вони (рф – ред.) припиняють, і тоді ми їм скажемо, у якому форматі ми будемо дипломатично ставити крапку», - заявив він.

Зеленський уточнив, що росіяни навіть не приховують своїх атак.

«Чому б не захопити атомну станцію? Чому б не взяти іранські дрони і не вбивати цивільне населення (України – ред.), на руках якого не автомати, до речі, були, а діти? І після цього, після такої картини світу, як ви вважаєте, чи ми, українці, можемо сісти зараз за стіл перемовин ось з цим усім? І ось тут буде вам відповідь. Я не знаю, що це. У нас це називають рашизм», - сказав Президент.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW