Українська влада готується до повернення Криму, і щодо цього питання потрібно працювати



Українська влада готується до повернення Криму, і щодо цього питання потрібно працювати.

Про це під час пресконференції для ЗМІ заявив Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на питання, які шанси є на те, що цьогоріч Крим може бути повернений фізично, передає кореспондент Укрінформу.

«Відповідаючи на (питання про – ред.) терміни і кроки, можу вам сказати тільки одне: все залежить від нас. Від нас всіх це залежить. Є військові кроки, ми до них готуємося. Ми готові морально. Ми готуємося технічно - зброєю, посиленням, формуванням бригад, зокрема формуванням бригад наступу, різної категорії і різного характеру», - сказав Зеленський.

Президент уточнив, що Українська держава відправляє людей на навчання - не тільки в Україні, а і на майданчиках інших держав (бо зброя іншого зразку).

«І ми маємо бути готові. А далі будуть відповідні справедливі деокупаційні кроки і дай Бог нам, щоб вони були вдалі», - заявив він.

Глава української держави зазначив, що кожна людина в Україні дуже хоче, щоб кожен наступний крок у цій війні був вирішальним, останнім, переможним.

«Усі (хочуть – ред.) повернути всі території. Так хочеться перемогти, бо ми заслужили цього. Так хочеться, щоб закінчилася війна. Ми так хочемо миру. Хочеться все повернути, (у тому числі – ред.) повернути людей. Хочеться, щоб були живі військові і повернулися додому. Але цього замало - цих емоцій…Треба працювати», - наголосив Зеленський.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW