Маскував наркотики у горіхи: поліцейські Одещини затримали дилера, - ФОТО



Одесит розповсюджував амфетамін, "Альфа-PVP", канабіс та MDMA через закладки, які маскував у шкарлупу від волоських горіхів. Під час обшуку у нього вилучили заборонені речовини на понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Відпрацьовуючи оперативну інформацію, працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими поліції на вулиці затримали 19-річного жителя Роздільнянського району, який розкладав містом закладки з психотропною речовиною.

Правоохоронці встановили, що зловмисник працював на Інтернет-крамницю з продажу заборонених речовин. Він орендував квартиру, де зберігав наркотики та психотропи та готував їх до збуту, маскуючи у шкарлупу від волоських горіхів. Збував "товар" в Одесі через закладки, а замовникам з інших міст відправляв за допомогою сервісу поштових відправлень. Гроші отримував на банківську карту.

Правоохоронці провели невідкладний обшук у помешканні фігуранта, де виявили "Альфа-PVP", амфетамін, MDMA та канабіс. Вилучені заборонені речовини скеровано на проведення експертних досліджень, а їхня орієнтовна вартість за цінами "чорного" ринку становить понад 200 тисяч гривень.

Наркодилера затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW