У Черкасах потребують тканину волонтери



Волонтерський центр

Волонтерський центр

У Черкасах волонтерському центру потрібна тканина для виготовлення матраців, подушок, білизни, кікімор і сіток для військових.

Про свої потреби волонтери розповіли журналістці “18000”.

– Будь-яка тканина нам потрібна, особливо така, яка не пропускає воду, навіть якщо є відходи. Також потрібний поролон, синтепон для наповнення матраців, утеплювач із фольгою. А ще нитки будь-яких кольорів, – розповіла волонтерка Любов Здоровенко.

Також волонтери виготовляють спідню білизну для військових, які перебувають у госпіталі. За словами Любові Здоровенко, єдина вимога для такої білизни – вона має бути з бавовняної тканини.

Крім цього, волонтери в’яжуть теплі шкарпетки для військових, тому потрібні нитки. А також у волонтерському центрі плетуть сітки й кікімори. Для цього потрібна чорна, коричнева, сіра та біла тканина. У пріоритеті над іншими – флізелін, бо він не додає зайвої ваги виробу.

У Черкасах потребують тканину волонтери, фото-2

Та найбільше волонтери потребують людського ресурсу.

– Нам потрібні швачки, хоча б на 2-3 години на добу. Тут є чотири промислові машинки, шість звичних, чотири оверлоки, ніж розкрійний, – додала Любов Здоровенко.

Волонтерський центр розташований по вулиці Подолінського, 13 в Черкасах. Години роботи: з 08:00 до 17:00 години. Телефон – +380673024213.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW