22 лютого у Львові підсвітять визначні будівлі до річниці повномасштабної війни в Україні: подробиці



У Львові підсвітять кілька будівель в межах світлового арт-туру "Вшанування пам'яті. Світло для надії" швейцарського митця Геррі Хофштеттера.

22 лютого у Львові, в межах світлового арт-туру "Вшанування пам'яті. Світло для надії" швейцарського митця Геррі Хофштеттера, у Львові підсвітять кілька будівель. Дійство присвячене роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Арт-тур триватиме з 22 по 27 лютого і охопить кілька міст України. Стартує він зі Львова. Відомий митець Геррі Хофштеттер разом із командою підсвічуватиме будівлі та пам'ятники українських міст, на яких продемонструє українські символи незламності та художні проєкції до річниці повномасштабної війни в Україні. 

Автор робитиме 15-хвилинні проєкції за допомогою електрогенератора. Маршрут туру та локації не розголошують з міркувань безпеки. 

Довідково. Геррі Хофштеттер – всесвітньо відомий митець зі Швейцарії. Своїми роботами він доводить, що варто жити й захищати нашу планету та її довкілля. Він приїжджає в Україну на запрошення Міністерства культури та інформаційної політики України та Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти, а також за ініціативи та підтримки Посольства Швейцарії в місті Києві.

У Львові підсвітять визначні будівлі міста, щоб вшанувати жертв російської агресії, Фото: пресслужби Львівської міськради

У Львові підсвітять визначні будівлі міста, щоб вшанувати жертв російської агресії, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: У Львові встановлять меморіальну таблицю Герою України Тарасу Бобаничу "Хаммеру"

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW