Через півроку після полону помер азовець, захисник Маріуполя Олег Мудрак



Пішов із життя капітан і командир 1-го батальйону полку "Азов" та захисник "Азовсталі" Олег Мудрак, який раніше провів шість місяців у російському полоні. Про втрату повідомив його племінник Данило в Instagram, пише Фокус.

"Мудрак Олег Васильович – майор, герой, сталевий чоловік, мій дядько, мій брат, моя опора, моя гордість, мій маяк та приклад характеру!" - йдеться у повідомлені.

Данило зазначив, що його дядько завжди казав, що не хотів, щоб його смерть була "святом сліз". Хотів, щоб його близькі збиралися разом та посміхаючись згадували найкращі моменти, пов'язані з ним.

"Він горів цим життям, насолоджувався і запалював серця всіх людей навколо. Він зробив усе можливе, щоб я став таким, яким я є. Тому він ніколи не зникне з моєї голови та серця. Я хочу бути чоловіком гідним Олега, щоб він дивився на мене з Вальгали і відчував лише гордість за мене", - написав племінник українського захисника.

Видання "Україна 24/7" зазначає, що у Олега Мудрака зупинилось серце.

Зазначимо, що у серпні минулого року журналіст та письменник Станіслав Асєєв опублікував фото, на яких видно, як Олег Мудрак змінився за час перебування у російському полоні. Знімки військовослужбовця, що сильно схуднув, тоді облетіли весь інтернет.

Через півроку після полону помер азовець, захисник Маріуполя Олег Мудрак, фото-1Через півроку після полону помер азовець, захисник Маріуполя Олег Мудрак, фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW