На концерті в “Лужниках” нібито маріупольчанка забула, як треба дякувати загарбникам, - ВІДЕО



У Росії на концерті-мітингу на підтримку війни в Україні стався курйозний випадок - на сцену вивели дівчину нібито із Маріуполя, котра за сценарієм повинна була дякувати російському військовому за “визволення”. Проте дівчина забула текст і мала необережність сказати про це у мікрофон.

Перед її виступом на сцену на сцену московських "Лужніков" перед виступом диктатора Володимира Путіна запросили військового на позивний "Ангел", який нібито врятував дітей у Маріуполі. За задумом ведучих, "українські діти" й досі ходять всюди за "рятівником" і весь час його обіймають. На екранах глядачам показали кадри, як нібито евакуювали юних маріупольців російські солдати на момент запеклих боїв за місто.

Потім на сцену вийшла дівчина, яку представили як Ганна Науменко із Маріуполя. Вона подякувала військовому "дядькові Юрі" з позивним "Ангел" за порятунок.

"Дякую дядькові Юрі за те, що він мене, мою сестру та сотні тисяч дітей врятував із Маріуполя", — каже вона.

Далі вона почала запинатися, і сказала: "Я трохи забула", після чого ведучі її одразу перебили, наказали не нервувати і запропонували обійняти військового. 

Screenshot відео

До речі, радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував виступ путіна перед росіянами на стадіоні “Лужники” в москві, зазначивши, що після росія стане обʼєктом для психомедичних досліджень. 

«Безумовно, після війни рф і російське суспільство обов’язково стануть об’єктом для психомедичних досліджень. Бо зібрати десятки тисяч людей на стадіоні для демонстративного святкування річниці масового геноциду українців – це явне психічне відхилення», – написав у своєму Твіттері.

Подоляк.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW