Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 22 лютого



Зокрема, сьогодні вранці на Львівщині оголосили повітряну тривогу. 

Станом на ранок 22 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, сьогодні о 09:07 оголосили про повітряну тривогу. 

"Упродовж 21 та ночі 22 лютого загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало. Сьогодні о 09:07 сирени сповістили про небезпеку. Загроза досі триває. Залишайтесь в укриттях до сигналу про відбій", - зазначив очільник області.  

Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 99 вимушених переселенців. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1244 особи.

Крім того, для Дрогобицького району брати Римо-Католицької Церкви ордену Братів Боніфратрів передали новий пожежний автомобіль вартістю понад 3 млн гривень. Невдовзі транспорт служитиме у тій громаді, де у ньому є найбільша потреба.

У Золочівській ЦРЛ ввели в експлуатацію новий автоматичний гематологічний аналізатор Abacus 380. Це лабораторний комплекс клініко-діагностичного обладнання для дослідження клітин крові і кількісних досліджень. 

"Міжнародний медичний корпус" передав у санаторій в Трускавці, де проживає понад 250 ВПО, генератор потужністю 100 кВт. 

У Давидівській громаді Львівського району в співпраці з благодійним фондом "Серце Самарянина" розпочали благодійну ініціативу для людей з інвалідністю. Усі, хто потребує спеціальних засобів для пересування, зможуть їх отримати у довготривале та безоплатне користування. Для цього необхідно принести паспорт та ідентифікаційний код і написати заяву у Народному домі Давидова. Можна також написати заяву за родича.

Читайте також: 22 лютого у Львові відбудеться прощання із двома Героями: Владиславом Ткаченком та Владиславом Белечинським

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW