Пес - сапер Патрон опинився в клініці: що сталося



Пес-сапер чернігівських рятувальників опинився в клініці. Про це йдеться в дописі на сторінці в Інстаграм Патрона.

Патрон повідомив, що його жорстоко схопили і стримували 10 людей.

"Ні! Це моя кров! Я вам її не віддам! Найгірше, що Михайло (!!!), Михайло теж був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами... Тримав мені рот, закривав очі, щоб я не бачив голку. А я бачив", - йдеться в дописі.

Також чотирилапий піротехнік зауважив, що він все бачив і всіх запам'ятав.

Згодом Патрон заспокоїв своїх читачів, та повідомив, що з ним все гаразд.

"Я здоровий, але мушу планово проходити обстеження та здавати аналіз крові через свою роботу сапером. Я вдихаю речовини, які при накопиченні в організмі можуть завдати мені шкоди. Щоб цього не сталось - я під постійним наглядом людей і лікарів. Всі ці аналізи для навіть здорового пса коштують чимало. Як і вітаміни, що підтримують моє здоров'я. Та я маю щастя жити в сім'ї, отож мої рахунки оплачують виключно мої люди",- йдеться в дописі.

Також Патрон наголосив, що є ті песики і котики, в яких немає людей, які могли б оплатити їх рахунки за лікування. А вони страждають від переломів, числених ран, інфекційних хвороб.

Патрон відкрив окрему "банку" на лікування тварин Всі кошти будуть передані @uanimals.official для лікування хворих хвостиків.

"Тварини мають право на якісну медицину, отримати найкращі ліки і турботу. Кожна тварина, навіть хом'ячки. Але у них немає коштів на це. Маю надію, ми зможемо разом їм допомогти",- додав Патрон.

Долучитися можна за посиланням.

"По 2-3 гривні і ми зберемо необхідну суму на лікування татарин",- каже Патрон.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW