З'явились подробиці страшної аварії на Одещині, - ФОТО



Поліцейські встановлюють обставини ДТП у місті Чорноморськ, внаслідок якої травмувались двоє громадян. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Як ми повідомлялираніше, дрожня пригода сталася сьогодні близько дев’ятої години ранку на перехресті вулиць Першого травня і Віталія Шума.  

Попередньо встановлено, що 60-річний водій автомобіля Daewoo Matiz та 27-річний водій автомобіля BMW не розминулися на регульованому перехресті і допустили зіткнення. Від удару BMW відкинуло на пішохідний перехід, по якому рухався 27-річний чоловік. Медики ушпиталили постраждалого пішохода до місцевої лікарні із травмами різного ступеня тяжкості.

З'явились подробиці страшної аварії на Одещині, - ФОТО , фото-1

Водій Daewoo також звернувся до лікарів по допомогу із забійними травмами і артеріальною гіпертензією, в лікарні його перевірять також на стан алкогольного сп’яніння. Керманич BM» від допомоги медиків відмовився. Поліцейські перевірили його на стан сп’яніння, він був тверезий.

Наразі слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління № 2 встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW