Стало відомо, чому минулої доби у Львові та області двічі оголошували повітряну тривогу



Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

Станом на ранок 18 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив про ситуацію у Львові та області. Зокрема, сьогодні та минулого дня оголошували повітряну тривогу. 

"17 лютого сирени двічі сповіщали про повітряну тривогу – о 13:45 та о 15:43. В обидвох випадках була загроза ракетних ударів з рoсiї. Небезпека не справдилася. 

Сьогодні, 18 лютого, о 08:40 сирени знову повідомили про повітряну тривогу. Небезпека вже минула. У нашій області все закінчилося без прильотів.

Але є телеграм-канали, які під час повітряної тривоги повідомили про вибухи на Львівщині, тому ще раз прошу: перегляньте, на кого ви підписані. Не дозволяйте собою маніпулювати", - зазначив очільник області. 

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 117 людей. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1218 осіб. 

У загальноосвітній школі Радехівської громади Червоноградського району відкрили відремонтований спортзал. Роботи розпочали у 2021 році. За два роки на це пішло 6,6 млн грн, з них 5,5 млн грн – кошти обласного бюджету та понад 1 млн грн – кошти місцевого бюджету. 

Стрийщина також отримала допомогу від UNICEF. За сприяння Львівської ОВА, освітнім закладам району невдовзі передадуть 85 бойлерів. Навчальні заклади Самбірщини отримають від цього ж фонду обігрівачі. Усю допомогу передадуть туди, де її потребують найбільше. 

Читайте також: Яка ситуація з електропостачанням у Львові та області 18 лютого

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW