В Україні з'явилась нова допомога 16000 гривень: хто зможе отримати гроші



Виплату розподілять на чотири місяці, протягом яких начислятимуть по 4 000 гривень.

Багато українців страждають від наслідків війни, але міжнародна допомога продовжує надавати допомогу на житло, комунальні послуги, продукти харчування та предмети першої необхідності 16 лютого Міністерство у справах ветеранів України та Товариство Червоного Хреста України розпочали спільну програму підтримки ветеранів.

Ветерани війни, які отримали інвалідність 1 та 2 групи внаслідок бойових дій, тепер отримають по 16 000 грн.

Про це повідомляє 5692 з посиланням на прес-службу Уряду України.

Як подати заявку на отримання допомоги

Перед подачею заяви переконайтеся, що у вас є електронний підпис.

Зайдіть на сайт eveteran.gov.ua.

Спочатку перейдіть за посиланням "Надання допомоги особам з інвалідністю внаслідок війни".

Пройдіть електронну ідентифікацію та автентифікацію за допомогою інтегрованої системи електронної ідентифікації та електронного підпису на основі кваліфікованого сертифіката електронного підпису.

Підтвердіть ім'я, прізвище, дівоче прізвище та ідентифікаційний податковий номер, а також вкажіть міжнародний номер банківського рахунку IBAN, номер телефону та адресу електронної пошти. Якщо у вас немає банківського рахунку в Гривні, ви можете відкрити рахунок в будь-якому банку на ваш вибір і отримати його міжнародний номер IBAN. Якщо міжнародний номер IBAN вашого банківського рахунку змінився, вам потрібно буде подати нову заяву на сайті eveteran.gov.ua.

Перед подачею заяви, будь ласка, перевірте свої дані та погодьтеся, що ваші дані будуть оброблені та передані для отримання фінансової допомоги від міжнародних організацій.

Заявка надсилається до Департаменту у справах ветеранів, який перевірить, чи є заявник ветераном (особою з інвалідністю 1 або 2 групи Єдиного державного реєстру ветеранів).

У разі відповідності цим критеріям персональні дані заявника будуть автоматично передані до Червоного Хреста України для подальшого надання фінансової допомоги, яка буде виплачена на банківський рахунок, вказаний у заявці.

Повідомлення про прийняття або відхилення заявки не надсилається заявнику з міркувань безпеки даних ветеранів війни.

Тому, якщо ви не отримали виплату у встановлений термін, будь ласка, зв'яжіться з відділом у справах ветеранів за телефоном +380636889596.

Вони зможуть виявити проблему та проконсультувати вас щодо механізму її вирішення.

Детальні інструкції щодо подачі заявки дивіться у закріпленому відео під статтею.

В уряді зазначають, що проект стартує на експериментальній основі.

Після того, як перші 10 000 осіб отримають грошові виплати, розпочнеться перевірка якості наданих послуг за міжнародними стандартами та продовжиться реалізація проекту.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW