Заммера Енергодару Самойдюк подякував команді, яка звільнила його з російського полону



Керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак поспілкувався у відеоформаті зі звільненими 16 лютого з російського полону військовослужбовцями та першим заступником міського голови Енергодару Іваном Самойдюком.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Іван Самойдюк подякував тим, хто доклав зусиль для звільнення полонених: Президенту України, керівнику Офісу глави держави, команді Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

- За те, що маємо змогу сьогодні спілкуватися з вами, спілкуватися з рідними. І чекаємо на те, що ми будемо корисними нашій Україні, нашому народу, – сказав Самойдюк.

Іван Самойдюк другий зліва

Іван Самойдюк другий зліва

Іван Самойдюк перебував в полоні 333 дні. 19 березня 2022 року російські окупанти його викрали на блокпосту біля с.Благовіщенка.

Весь цей час звільнення Івана Самойдюка чекали його рідні та близькі. Донька Тетяна в соцмережі написала, що її батько не зламався у полоні, не зважаючи на фізичні та моральні тортури.

- Нарешті ми дочекалися цього моменту, коли можемо сказати: НАШ ТАТО НА ВОЛІ. Після 333 найважчих, найстрашніх, найдовших днів у житті тато повертається додому з російського полону! Він був у неволі з 19 березня - відтоді, як його викрали окупанти просто на блокпості. Те, які фізичні і моральні тортури пережив за ці одинадцять місяців наш батько, важко описати словами. Але він не зламався! Він вистояв! Він залишився вірним Україні! І всі, хто знає нашого тата, в цьому не мали жодного сумніву! Адже це людина сильної волі і незламного духу. Так само, як і його мужня дружина, наша найстійкіша і найвитриваліша мама, яка чекала на цей день, як ніхто! – повідомила Тетяна Самойдюк.

Як раніше писав 061, у Запоріжжі на КП «Муніципальна варта» спрямують ще 10,2 мільйони гривень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW